Minulost...
Bez tebe jsem ztracená
ubohá perla v moři.
Zhasni svíce, než vášeň dohoří.
Bez tebe jako bez dechu...
Láska bez touhy žít.
V nevěře hledals útěchu,
divíš se, že Sám máš být
Bez tebe jsem zlomená
Stará žena za petlicí,
smutná a shrbená a na Své staré líci vepsána je minulost
Co je to za nenávist, jež v očích ti hraje?
Pohled odrážejíc stín lásky naší...
Odchází...?
Umírá...?
Nebo snad zpět se vrací...??
Bez tebe jsem zoufalá...
jako dítě v davu
Stydlivě kloním hlavu, když tvé jméno slyším...
z temné hlubiny své svědomí křísím.
bez tebe jsem ztracená.
bez tebe jsem.... :)
Komentáře (0)