Miluji různorodé verše, krátké, dlouhé, sloky atypické.. drží to v pohotovosti :-)
21.04.2006 20:51:00 | Buližník
:-O..teď nevím,jestli jsem se nespletla...jsi Ta nebo Ten ?... zajímavé počtení,když píšeš o sobě. Mám velice podobné pocity povětšinu času. Akorát plán činností bych nepřekousla...
21.04.2006 16:14:00 | Mab
jsou v tom zapleteny příliš velké myšlenky...přec přeju ti,abys ,dostala chvilku klidu..
21.04.2006 16:11:00 | Mab