El Cardinal
Anotace: Krátká báseň o církevním hodnostáři. :)
Svatební hostina velký sál
zdvořilé úsměvy slavnostní odění
vybraná společnost pánů dam
vážený host je čekaný
Slavnostní famfáry příchod ohlásí
každý chce spatřit jeho tvář
hlasité vítání začíná
zlacený kříž a černý plášť
Nevěsta s mužem již oddáni
bujaré radosti přítomných
bezzábran hýkají opilí
vážený host je přežraný
Svatební hostina velký sál
přiblblé pohledy poblité odění
vybraná společnost pánů dam
pod stolem ožralý kardinál
PINCHE COYÓTE LADRÓN
EL CARDINAL
Komentáře (0)