Bílé lilie
Anotace: Bílá lilie, znak čistoty, nevinnosti...
Dám Ti bílou lilii,
znak nevinnosti
a budu prosit o odpuštění,
o vykoupení ze zlosti.
Daruju Ti bílou lilii,
takovou, co měly Madony v gotice,
aby Ti připomínala věci,
které Ti dám ze svého srdce.
Do snu Ti pošlu bílou lilii,
květinu bledou jako smrt,
abys nezapomněl i když sníš,
že pro Tebe se vzdám všeho,
i života...
Komentáře (0)