Loučení
Anotace: Loučit se je umírat!!!!
Už nadešel ten čas
a já ti šátkem mávám…
Teď nemůžu se smát…
Už můžu jenom plakat.
Už usmívat se nemohu.
Už ne- ani chvíli!
I v očích bílých holubů
slzy jasně vidím…
Minuty se krátí.
A pomalu končí den
Každý z nás se domů vrátí.
Kéž by to byl jenom sen…
Loučit se je umírat.
Bude těžké znova začínat…
Vrací se ale naděje…
Zůstanem pořád přátelé?
Komentáře (1)
Komentujících (1)