Ta báseň je moc zajimavá a dokonce krásná ale nějak se vní strácím něco mi tam zchází ale nevím co.Četla jsem jí několikrát a nemůžu přijít co mi tam vadí.Přesto ti dávám 100%.Jdu jí číst znova jestli na to přijdu tak ti napíšu.
17.05.2006 22:19:00 |