Někdo tu chybí
Láhev plna po hrdlo
Nikdo kdo by pil
Místnost skryta ve stínu
Nikdo kdo by rozsvítil
Spousta okázalých dárků
Nikdo kdo by papír rozbalil
Zvuk rezonující mezi zdmi
Nikdo kdo by ho zachytil
Trumpetista hrající do tmy
Nikdo kdo by poslouchal
Malá báseň do šuplíku
Nikdo kdo by předčítal
Komentáře (1)
Komentujících (1)