Pokoj v dýmu smrti
Anotace: Nevim proč mě napadlo zrovna tohle-fakt nevim
Můj pokoj zahalil z kouře dým
můj pokoj změnil se v jeden velký stín.
Popel z cigaret mění se jen v prách
a vítr ho rozfoukal v černobílých vzpomínkách.
Mé oči zaplavují slzy
anděl ke mě letí,
snad to není brzy.
Proud krve po noži mi stéká tiše
já jen cítím mrazení v břiše
má ruka poslední řádky píše
Můj pokoj zahalil z cigaret dým
já bloudím v něm už jen jako stín
Zem,ta už je mi lehká
a má bolest letí......
...letí do daleka
Komentáře (4)
Komentujících (4)