Povedené a trefné.
03.06.2006 08:52:00 | Isabella Monvoisin
Čtu si tvou další báseň a opět je skvělá a opět moc smutná... Život se zdá být občas příliš krutý a nespravedlivý, ale nesmíš ztrácet naději... Dokud budeš doufat, věř, že jednou se ohlédneš a budeš se všemu jen smát... Snad to bude brzy...
22.05.2006 05:37:00 | Arakkis
Tu myšlenku máš pěknou, jen podle mého moc stručně vyjádřenou, chtělo by to možná víc si pohrát s metaforama a tak. Myslím, že by to té básní dodalo úplně jiný šmrnc.
22.05.2006 03:55:00 | Nausika