Anotace: trochu schizofrení, řekla bych ..To je tak, dyž člověk nevnímá a zapomíná..Pokud je tedy co (název je psán tak schválně, někteří pochopí)
Sharon, po čase jsem zase zabloudil k tvým básním...a vede se ti dobře. Jestli tato báseň měla být hádankou pro důvtipné, tak se dávám podat...nějaký vedro či co...
07.07.2006 19:06:00 | Tomáš Takový
Budu si to muset jeste jednou precist abych cely smysl basne odhalila, svira mne totiz takovy ten pocit..ze porad presne nevim o cem dilo je, ale prece vim...
Ale uz ted muzu rici, ze jsem dala 100.. Basen je velmi originalni..je i zajimave pojata..a tak...
23.05.2006 17:00:00 | BlackTangerine