Podej mi ruku
Podej mi ruku at tě zpátky můžu vrátit
Potřebuju tě totiž tady
Bez tebe bych sílu neměla a asi bych i umřela
Potřebuju tě jako sůl
Potřebuju tě tak už stůj
Pořádně mě obejmi at cítím že si mi neuletěl
Potřebuju vědět že má ještě cenu žít.
Anděli prosím já nechci o tebe přít
Přečteno 570x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett, Eru Alonnar
Komentáře (2)
Komentujících (2)