Anotace: Rozepsána, nedopsána...končí tak nejen texty...(ale i jídlo, když ho pořádně nedovaříte)
Jak kdy, jak kde, jak s kým...Když jsem Hvězdy psal, tak jsem jimi rozhodně nehýbal...
16.08.2007 12:04:00 | Brouzdal
Krasne... mam moc rada hvezdné nebe... je prekrasne... a basnicka je nadherna..
26.07.2007 14:14:00 | carodejka
Krásné- a s písničkou Stairway To Heaven od Led Zeppelin (můj případ) ještě krásnější...
22.06.2007 17:22:00 | Qee