Já teda našla jenom jeden, co se rozchází v rýmu a řekla bych, že je tam úmyslně. Beru to tam jako zpestření, co trochu okoření formu. Vadil mi ale rytmus a to docela dost a taky přizpůsobování veršů. Jinak, nemám nic proti andělům, ale už tu jimi začíná být trochu přeplněno. I když myslím, že o černým jsem ještě nečetla:) Je to docela dobrá báseň.
24.05.2006 22:28:00 | Epona