Běž!
Běž!
Hlasité mlčení
Co rve ji uši
Odporné mučení
Co nikomu nesluší
Jeden důvod žit
Síly dochází
Tisíc důvodu odejít
Odhodlanost schází
Zoufalost,bolest
Pohni se dál
Je to jen lest
Kdo ti vše vzal?
Pořád stojíš
Na co čekáš?
Mlčky křičíš
V zázrak doufáš
Komentáře (1)
Komentujících (1)