Anotace: smutná básnička ve smutné náladě..
ahojky, líbí se mi to.. je to.. takovy.. jak se tomu řekne.. ze by duchaplny? ja nevim.. cejtim z toho ticho smutek, ale taky rozum, vis.. ja se neumim vyjadrit:( nicméně- můžes se mi ozvat na icq, kdybys chtěla; ozvi se, dám Ti ho..:) b.
01.06.2006 14:18:00 | Barushca