Beze smyslu...hromádka nesmyslů
Anotace: Možná vám to přijde o ničem,nebo jako něco co moc nedává smysl...ale ne všechno vždycky ten smysl dává..nebo alespon u mě...
hvězda po hvězdě pomalu z nebe padají
růže po růži pozvolna uvadají
nebe se zatáhlo,a zase prší
všechno to začíná a všechno končí
den za dnem a noc za nocí
slzy co papíry zase rozmočí
usměv co skončil s ním zas jeden sen
pláč který propuká, den co den
začátek bez konce
konec co začíná
zapadá slunce
co mi to připomíná?
sem tam a zase zpátky
krok sem a krok zpátky do pohádky
ohen chladící
a žár v zádech mrazící
zelené oči
očka plačící.
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)