Smutná země
Anotace: ......................
Pár stran zůstalo nedotčených,
pod tíhou smutku, ničí se radost,
v zemi neštěstí vleče se smích,
jako ta největší zlost.
V kapkách ze vzpomínek a lítosti,
které pomalu padaí do dlaně,
-ta lítost vlídne celou zemí-
a pro obyvatele nijak zvláštní není,
však hlídají ji šestihlavé saně.
Vleče se radost, ničí se v prach,
a kolem okolo lidé pláčí,
ten pláč znamená ze země tsrach,
že život už jim nestačí.
Šero se střídá se slunečním svitem,
a déšť bez blesků někdy padá,
ta země mizí před úsvitem,
smutné vzpomínky na dno ukládá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)