v posvátnosti místa smím jen zticha být
a nezrozené do kolébky pro zrození položit
rozplakala mě... svou čistou a prostou krásou...
11.07.2006 06:25:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Bože, ta je krásná...
tiše stojím v koutě, vnímám ty pocity
jednoho jediného dne...
mlčím...
nedá se jinak
na tom svatém místě...
01.06.2006 13:05:00 | Cecilka
K takovému tématu se nedá napsat,že je to hezké.Ale básník teda jseš,to jo.
01.06.2006 09:59:00 | Cizinka
...tak já si to přebrala tak, M., že pro mě jsou jedním z nejbolestnějších pohledů, pohledy na smutné a něšťastné děti...možná, že jsem se netrefila, ale to nevadí, viď...
01.06.2006 08:03:00 | Hančí