U vody
Anotace: Básnička o jedné dívce.
U vody sedí
Smutně do ní hledí
Svůj odraz tam vidí
Za něj se stydí
U vody sedí
A smutně kouká
Vidí svůj obličej
Odporný a zjizvený
Sto chutí má
Praštit s ním do stěny
U vody sedí
A tiše pláče
Vidí své ruce
Zkrvavené a odřené
Dlaně plné krve
Od trnů kůže sedřené
U vody sedí
Však zvedla se teď
Je čas aby skončila
Svůj věčný stesk
Stačil prudký odraz
HOP. ŠPLOUCH. Plác
A všude je tma
A dech jí odchází
Její duše z těla
Pomalu odchází
Na hladině vody
Plave mrtvé tělo
Na zjizvené tváři
Krásný úsměv září.
Komentáře (1)
Komentujících (1)