Líbí, zajímavě jsi vystihl ten moment uvědomění si, že co bylo včera, zítra už nebude... a že city se mění. Ať chcem, nebo ne.
21.11.2006 19:31:00 | Julie Park Rock
Ahoj, tohle je docela pěkné, mně osobně se to totálně lůíbilo, takové jednoduché, ale výstižné...=)
10.06.2006 21:12:00 | Santinan Black