Tvoje slova...
Anotace: Vráží mi to dýku do hrudi!!!
Listí se ze stromů snáší!!!
Mě to do hrudě dýku vráží!!!
Každý tvoje slovo jako další list...
Dýka je k srdci stále blíž..
Každý tvoje slovo, každá nadávka..
Jak pro zoufalce další oprátka..
A dýka je zas hlouběji..
Nemůžu říct, že to nebolí..
A ty mi šeptáš další lži..
Chtěla bych jim uvěřit..
Nemůžu už dále snít
Poznala jsem co je to žít...
Nejsem ti dobrá...to už vím...
Paprsky sluníčka nevidím...
V zajetí křiku a slz umírám
Nebojím se, já nemám strach...
Komentáře (1)
Komentujících (1)