Modlitba za čokoládu
Jsi sám, nikoho nemáš
Chceš žít? To nedáš!
Nic pro tebe nemá smysl
Trpíš, černá je tvá mysl
Pláč smutek neodplaví
Nikdo tě po vlasech nepohladí
Jen cigaretový kouř je tvůj přítel
Sám se zabíjíš, už jsi to slyšel?
Komentáře (2)
Komentujících (1)