Anotace: Přemýšlela jsem co napsat do anotace, ale nic mě nenapadlo. Možná to napadne někoho z vás... Ale nevím z vlastního pocitu se mi asi moc nepovedla.
Ahoj Pavle. Pro můj věk se to možná nehodí, ale zeptej se někoho kdo mě zná, např. Darspace a usoudíš, že hodí. Možná si myslíš, že šestnáctiletá holka toho ještě moc prožít nemohla, ale zdání klame.
08.06.2006 11:19:00 | Jajja
více matafor a méně sentimentu (pro tvůj věk se to nehodi) a bude to dokonalé :o)
08.06.2006 11:00:00 | Pavel Kotrba
kdyby to celé nebylo proveršované navzájem, tak to má dobrou myšlenku. Každý řádek ti končí na á. Nevím zda to byl záměr, ale zní to jako nepovedená dětská říkačka.
08.06.2006 11:00:00 | Janika