bezčasí
minuta za minutou
houpou se na ručičkách hodin
čerství oběšenci zlomenejch šibenic
v provazech lhostejnosti
tiší smrtí bez krve
kejvou na souhlas
nudě v soudcovskym taláru nikotinu
na život spočítanej na prstech
Komentáře (1)
Komentujících (1)