V moří černých hvězd
Anotace: Neptejte se............
Na jedné z mnoha cest
ztratila jsi se v moři
černých hvězd
v moři,co na hladině bíle hoří
hoří v úsvitu mrtvých měst
V úsvitu tmavých stínů
tam kde vítr rozprášil
na nebe hlínu
a déšť pak smyl
tu naší vinu
Vinu z našich hříchů
co ukryl jsem do dlaní
a jen v noci v tichu
rozfoukám vinu
co změní se v svítání...
Komentáře (6)
Komentujících (6)