Neplač
Anotace: kdyz sily dochazi cim dal vic..
Neplač
Třesoucí se tělo
Ležící na podlaze
Jakoby vše oněmělo
Za tenhle život platíš draze
Vzali ti tvůj dětský sen
A ty se vzdáváš
Není to první den
Co se tomu poddáváš
Tvé černé slzy,tak bolí
Už nechceš žít
Tvá bolest snad každého raní
Zas tolik jsi nechtěla mít
Postav se,zkus se přemoc
Ale zradili tě nejbližší
Strašná bezmoc
Slzy se utiší
Srdce nebije
Tělo se už netřese
Nic v tobě nežije
Otec tvou rakev ponese
Komentáře (2)
Komentujících (2)