zvláštní..tvoje básně jsou tak nějak nepopsatelně zvláštní....mám chuť říct...prostě takové, ale jako by ve všech bylo nějaké tajemství od kterého nemám klíč a nechci utéct pryč...pěkný...piš takhle dál....má to svůj styl;)
07.10.2006 20:10:00 | Lizzzie
Vis GeDe... tohle je neco co je na tvym psani uzasny.. tohle je krasny... mam zas chut neco nakreslit, muzu?..;)
11.06.2006 11:20:00 | mistake