Anotace: ...
Peto, dneska neboduji. Nevím, jak se k tý básničce postavit..Prakticky mi přijde jako příhodné téma..Dějou se takový věci dnes a denně a je to bezohledný, na druhý straně mi ta básnička moc nesedí, nevim:)
12.06.2006 21:11:00 | makretka