Anotace: někomu koho znám a třeba žijou vedle vás co já vim každej pohled na ně zabolí
Tvé básně mají vždy myšlenku. Takovou, která by mě bohužel těžko jen napadla. Krásné! Díky za upřímný komentář. Jinak, přečti si ode mě jiné..nesladké :-)
03.07.2006 12:15:00 | šedá bílá myška
V určitém věku jsem takhle viděl svoje rodiče...resp. všechny padesátileté "starce" kolem sebe...
16.06.2006 07:42:00 | skaj