Cigánka s kastanětami
Anotace: proč říkat o čem to je, když je to obsaženo v básni...?
Já chci smutek podvádět
Hej, cigánko, zatancuj
Můj hřmící potlesk bude tvůj
Při polibcích, kruť se v bocích
Při polibcích kastanět
Ať vlají tvé černé vlasy
Ať hulákají mnohé hlasy
Ať opěvují vášně, krásy
Ať vymažou se dávné časy
Má cigánko pamatuj
Můj hřmící potlesk bude tvůj
Proč?
Jen když je noc, skončí den
Tančíš v rytmu kastanět
Přitančíš mi na pomoc
Když nevěřím v pravý svět
Jen když je noc, skončí den
Má cigánko jsi jen sen
Tam v ráji se opatruj
Má cigánko pamatuj
Že tam v ráji dobře hrají
Můj teskný potlesk bude tvůj
Komentáře (4)
Komentujících (4)