Anotace: ...
Na prvni pohled mi to prislo dlouhe..ale dobre se to cte a najednou to bylo za mnou...moc hezke..jedina vytka..k posledni sloce..jinak super..
22.06.2006 17:34:00 | Lady Celebrian
Jen jsem ti chtěla poděkovat, že ses mě zastala vůči tomu soskeovi nebo jak. Dík.
21.06.2006 20:03:00 | Aaliyan
Mě tam taky některý verše moc nesedly, ale jinak těmhle brutálním tématům rozumím
18.06.2006 23:02:00 | Helois
některý verše mi tam úplně nezapadaly, ale co, že jo.. je to dost.. ten konec je strašně pěknej, když to beru z pohledu čtenáře, ale jinak je to docela.. síla..
18.06.2006 22:41:00 | Barushca