Anotace: Každý stojí v životě na křižovatce a musí se rozhodnout jakou cestu zvolí a kudy půjde.
Příjde mi, jako bys psala apsal a najednou už měl dost a nějak to zakončil. Jo, je to dobré, ale pokud chceš popsalt to, že vlastně nevíš jak dál, dá se do té situace vžít líp....Zkus mi to třeba nějak vysvětlit, proč jsi to napsal.
20.06.2006 08:59:00 | Aaliyan