Slzavé šero
Anotace: Někdy bolest a smutek, někdy smích... ale omlouvám se, protože je to krátké.
To už je asi mů osud, smutná láska,
neopětované city, v slzavém šeru spatřit jeho úsměv skrytý.
Mlhavý pohled víčka uvadají,
ledové vločky, co chladily mou tvář, už nepadají.
A co já? Zajímá to někoho?...
Komentáře (3)
Komentujících (3)