Není má
Anotace: ale že měli byste si ji přečíst měli, se mi zdá!
Mladý vlk na okraji skály stál,
pak když skočil,
vánek, jež ho míjel, si s jeho vlasy hrál
a svět se strašně rychle točil.
V jednom okamžiku jakoby zastavil se čas
a upřený pohled zvířat všech druhů a ras
sledovali jeho osud než zlomil si vaz.
V tu chvíli, kdy čas v jeho hlavě stál
on rozmyslel se.
Ačkoliv by tak rád moc on příliš pozdě
zas žít si přál....
Dopadl...
a karmínová skvrna blízko jakéhosi květu
odráží sluneční zář.
Pak tichý zvuk oznamíl světu,
že dopadla i slza,
co před tím opustila jeho tvář.
Přečteno 2158x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozdrcená duše., ďábel strážný
Komentáře (2)
Komentujících (2)