_Půjdu_
Anotace: ...jednou urcite ano.
Když myšlenky mé
zabloudí daleko do neznáma,
až tam, až k Tobě,
pak s nůžkami si hrávám,
pak hladím ostří nožů
a líbám hrany žiletek,
slůvko "sbohem" na své tělo píšu...
Když se Ty nemůžeš vrátit zpět,
tak já půjdu za Tebou
Komentáře (5)
Komentujících (5)