Minuta štěstí
Jedna minuta štěstí promění se ve vzpomínku,
Dávnou a dávnou upomínku,
V poslední ahoj.
Kapka krve spadne na zem,
A mi jdem, jdem,
A co zmůžem?
vidím že spím,
Mohu a smím,
Přitom nemusím.
Sen je svět,
A svět je sen,
Probudit se už nemůžem…
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Tempaire
Komentáře (2)
Komentujících (2)