Anotace: tak tohle jsem psal ve 2:30. to mě nespavost ještě držela kolem krku... je to jen pokus napsat něco v kuse,tak jak mi to přijde...
Jsem si mysel, že jsi kluk ! (viz poznámka pode mnou)...pro mě dobrá, mám tenhle styl psaní rád..
"..nosil jsem tak tátoj na zahradu pivo..." (to vypadá na východočeský kraj..nebo se pletu ?):-)
04.07.2006 12:13:00 | skaj
První půlka perfektní! Pak s tou sklínkou mi to přišlo příliš rozvláčné, trochu ses se v tom motala. Snad je to jen můj dojem.
02.07.2006 22:59:00 | Krtica