Anotace: Tahle se mi líbí snad nejvíc!!Taková smutňoučká....
='( myslím,že u tvých básniček kočko nezlstane suché jediné oko...moje je vždycky vlhký...a to si ještě k tomu pouštím smutný písničky ... ='( zbožňuju tvoje verše jako zbožňuju tebe..!!!
11.09.2008 16:27:00 | VeRoNiCoO
doopravdy povedené estli je to tvoje básnička tak to klobouk dolu.-)
29.07.2006 17:43:00 | Brenda Monique