Melancholie
Anotace: Tuhle básničku jsem psala o hodině matiky, dávno tomu... To jsem se ještě topila v smutkách
Jsem sama,
myšlenky stejné,
bolest na srdci,
a sny bezútěšné
Nevidíš mě,
a mě to bolí,
dotkneš se mě,
přec ruce tvé studí
Já...na koho to mluvím?
koho prosím?
Trpím a jen tak pro sebe,
píšu a hledím do nebe.
Je bílé, modré snad?
Dostávám strach!!!
Je černé jak duše má,
touha se v něm rozpíná
Už není žádná naděje,
a smrt mě jistě prokleje
Jsem živá,
ale zdání může mást
Jsem živá,
však kolem mě má past
Nepomůže mi nikdo,
to smutné, tmavé peklo...
Čeká....
Krása, láska, štěstí,
pro mě nic nevěští.
Víra a naděje,
opustily mé tělo,
a možná bylo napsáno,
víc než by se mělo
Jen...
Melancholie a slzy,
vím, že přijdou....Brzy...
Komentáře (1)
Komentujících (1)