Slyšíš??
Anotace: basnička o všem a o ničem...posudte ji sami!
Prosím poslouchej!
Slyšíš slyšíš to?
Vím neslyšíš...
Možná jednou pochopíš ten můj strach!
Bojím se a moc a přitom to ani ty netušíš!
A to mně tak dobře znáš!
Tolik lidí co dobře mně zna
nic neví nic netuší...
Stáel v sobě volám o pomoc....
a pritom vím ze si za to můžu sama!!!
Komentáře (3)
Komentujících (3)