Konec štěstí
Anotace: krátké a naprosto to nevyjadřuje můj duševní stav
Řekli jsem si ANO kdysi,
teď jsme jak dvě hladové krysy,
jež vzájemně se nenasytí
a v tom není smysl bytí.
Není v tom myšlenka,
však pravda pouhá,
že spájela nás vždy -
jen nevidomá touha.
Komentáře (1)
Komentujících (1)