Děvčátko neplakej...
Anotace: nebylo by dítě bez otázek dítětem..
v očích máš otázky
bojíš se
a já neznám odpovědi
nevím jak ti říct
všechno bude fajn
nemůžu vždyť ti nechci lhát
děvčátko
nehraj si s otázkami
padají se slzami na polštář
bojíš se
a já neznám odpovědi
na tvoje trápení
Komentáře (1)
Komentujících (1)