.................

.................

Anotace: Neptejte se............

Na duši pusto a prázdno
po těle chlad
cítí člověk
co klesl až na dno
jen proto,že kdysi měl rád

Jen jedny rty a jedny oči
co zůstali vryty
v kolotoči hvězd
už ani vítr neroztočí
vzpomínky co nejdou splést

Do klubka času
a rozdrolit na popel
člověk co hledal krásu
ztratil se
ve smutku mrtvých děl...
Autor Nola77, 07.07.2006
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase se vrátí očím jas...
možná s časem, vždyť ten prý hojí...
zase se najde to, co chybí v nás...
ta louka není malá, stačí se po ní projít...

Ať se daří nabrat síly k vykročení...
:o)

26.07.2006 07:45:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí