Jen jedna ...
Anotace: Hořkostí oslaďme si život...
rozpila se skvrna
na látce bělostné
jedna malá slza
bolestně pohasne
jeden malý list
teskně k zemi padá
v knize dá se číst
bolest nenadálá
rozpila se skvrna
na zažloutlé stránce
jedna malá slza
bolesti zastánce
Komentáře (2)
Komentujících (2)