Kdy mě uvidíš
Anotace: ...????????????...
Dřív tolikrát ses ptal,
kdy mě uvidíš.
Dnes můžeš se k nám projít
a spatříš malý kříž.
U toho kříže z kamene
polož mi kytici,
tam moje srdce zraněné,
tam srdce plačící.
U toho kříže z kamene,
pod starým lipovím
tam moje srdce kamenné.
Však víc už nepovím...
Komentáře (1)
Komentujících (1)