kazda holka je svym zpusobem swina, ale sebevrazda vazne neni reseni, v nicem nepomuze a navic ublizis svym blizkym.. Nemluvim jenom tak, ja uz sem to malem udelala, ale dotedka toho lituji a ten zivot si uzivam se vsemi strastmi... Opravdu to nedelej!!!
10.07.2006 20:37:00 | dolfik131313
Proč bys to dělal??? Vzpamatuj se!
10.07.2006 13:21:00 | Isabella Monvoisin