Zašeptej
Zazpívej
Smím se tě dotknout
A přec jsi mírně daleko
Žena co zpívá o milenci (- ani bílé květiny jej neprobudí)
Chci se probudit,
Z tohoto zlého snu
Jenže je příliš živý
Sedím vedle tebe,
Proč mě nevnímáš - poslouchej…
Naslouchej dešti…
S křikem zavírám dveře
Moje dveře k tobě
A pořád prší.
Po láhvi whisky,
Hraji si s vizitkou,
Černé litery se zlatým okrajem
Co dělám špatně,
Naslouchám, miluju, žiju?
Po páté vytáčím číslo;
Tolik prázdných nocí a dní
V tichu, pláči, vzteku
Pořád ten věčný kruh-
Všichni se ptají
Najednou tolik zájmu-
Hledím na nebe
A vyhlížím ráno-