Anotace: To jsem napsala kamarádovi, který se mi už nějakou dobu snaží pomoc...
Ten tvůj kamarád tě donutil napsat krásnou báseň a to snad stačí.Malé věci dělaj velké skutky nebo naopak.
16.07.2006 23:43:00 |
jooo, a k tomu si můžeš založit naftařskou společnost ...:)))když už budeš vrtat ...
16.07.2006 21:27:00 | Pablitofracek