Co zůstane
Co tady věčně zůstane
Co nezmizí z této země
To je mi neznámé
To je hluboko ve mně
Někde v mé nejhlubší temnotě
Se skrývají střípky věčnosti
Nikdy to nenajdu ve hmotě
Nejsou to ani žádné cennosti
Je to mrtvé i živé
Má to barvu černou i bílou
Snad to není křivé
Nejde to srovnat s žádnou silou
Je to tajemství ukryté
V černé komnatě
Závojem nevědomosti přikryté
Zalité v hustém asfaltě
Nepoznám, nenajdu,
Ale zůstane věčně…
Komentáře (0)