Cože?Láska?
Bylo mi zakázáno milovat!
Jsem citově příliš závislý..na tobě
na tvých slovech,něžné vůni
a co z toho mám....?
Ten kluk - podřezal si žíly,
abysme ho litovali.
Andělům by zlámali křídla
mě zase naději..
C.D.Payne měl pravdu
a když jsem zapoměl
na okamžik ta vzácná slova,
stalo se přesně to co jsem
nechtěl..
Kolikrát se člověk obětuje
než mu bude skutečně odňata
levá ruka?
A naděje?
Prej zbejvá ti poslední...
ty mi jí nedáváš
víc snad jen nadáváš
Tak tady to máš.
Děravé skutky pro lepší příští
Duch z těla odchází
krev z těla ven prýští..
To už tady bylo,ale
jsou jiné věci,které mě
dřív nebo později překvapí.
City a emoce
jimž bylo mi zakázáno,
když povolil jsem stavidla jejich zábran
Básníci pijí víno
jsem na tom podobně
ne však stejně!
Tohle je vyznání
a může mě to navždy ztrapnit.
Ale víc by mě zabilo,kdyby mi tě to mělo ztratit!!!
autor:Petr Z
Komentáře (1)
Komentujících (1)